CNC-styret produktion af metal- og plastemner fra pålidelig underleverandør

Underleverandør i Nordjylland af fræsede specialemner
Som ordreproducerende underleverandør i Nordjylland af specialemner henvender Dansk Maskinindustri sig til både større og mindre virksomheder – både i Danmark og udlandet. Vores kunder er virksomheder, som kræver unikke, bearbejdede emner i højeste kvalitet. Som maskinværksted producerer vi både enkle som komplicerede emner – oftest i materialerne stål, rustfrit stål, bronze, kobber og plastmaterialer som PEEK, PEHD og POM.

CNC-styret kvalitet fra fleksibel leverandør
Dansk Maskinindustri er en fleksibel samarbejdspartner, der i valget af såvel maskiner som medarbejdere sikrer, at vi kan imødekomme din ordre inden for en stram deadline. Og selv om tidshorisonten er kort, vil vi altid gerne udfordres på vores faglighed. Så har du brug for avancerede emner, hvor nøjagtighed er et ultimativt krav, er vores højteknologiske maskinpark, der bl.a. omfatter CNC-styrede maskiner og CAM-programmering din garanti for den højeste kvalitet.
Vi stræber efter at placere os et niveau over vores konkurrenter, både hvad angår vores produktion, levering og kundeservice.

CNC-styret præcisionsbearbejdning
Alle medarbejdere hos Dansk Maskinindustri er erfarne industriteknikere, der brænder for faget, og som yder maksimalt for at skabe et perfekt produkt. Virksomhedens medarbejdere udgør et sammentømret team, og vi deler alle sammen stoltheden over vores fag.

Virksomheden ejes og drives af Morten Gade, der er uddannet industritekniker i 2004. Morten har arbejdet i branchen siden 2000. I 2013 etablerede han Dansk Maskinindustri med det formål at skabe en professionel virksomhed, hvor han kunne realisere sin passion for avanceret præcisionsproduktion.

CNC-bearbejdning hos ordreproducerende underleverandør i Nordjylland

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud